Le Journal

Neude 32-34, Utrecht, Netherlands     Cafe, Local Service, European Restaurant


Café Le Journal is al meer dan 20 jaar een begrip op het meest bruisende plein in het hartje van de binnenstad van Utrecht, de Neude. U kunt bij ons genieten van een goed ontbijt, een lekkere lunch, een gezellige borrel of diner. Ook staan we bekend om onze grote leestafel met een ruim assortiment aan kranten en tijdschriften en ons grote zonovergoten terras in de zomer.






Louis Hartlooper Complex

Tolsteegbrug 1, Utrecht, Netherlands     Movie Theater, Restaurant


Het Louis Hartlooper Complex is een Utrechts filmhuis met restaurant, café, terras, zaalverhuur, festivals, filmquiz, filmclub, filmcursussen en meer. Zusterbedrijf van het Springhaver Theater.






Lucy Lou

Vredenburg 30, Utrecht, Netherlands     Mexican Restaurant


Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting’, dat is volgens een van de eigenaren Bastiaan Phaff de essentie van Lucy Lou Taco's & Tequila. Je kunt bij ons niet reserveren, je kan gewoon binnen lopen!






Madeleine Bar l Bistro

Wed 3A, Utrecht, Netherlands     Restaurant, Professional Service


Madeleine is een bar l bistro in het hart van Utrecht. Gelegen op 't Wed, in de schaduw van de Dom. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en borrel. Madeleine heeft een eigentijds en warm interieur met als middelpunt een open en uitnodigende bar. Op de menukaart vindt je klassieke franse bistro gerechten. De sleutelwoorden voor Madeleine zijn laagdrempelig, ongecompliceerd en gezelligheid. Daarnaast is Madeleine ook geschikt voor partijen als promotie borrels, huwelijksfeesten, gala's en verjaardagen. Vraag ons naar de mogelijkheden!






Manneken pis verse vlaamse friet

Vredenburg 155, Utrecht, Netherlands     Fast Food Restaurant







Mick O'Connells Utrecht

Jansdam 3, Utrecht, Netherlands     Irish Pub


Large Irish bar in the heart of Utrecht. We have widescreen TVs with live football, rugby and other sports. If you're looking to throw a party, then we are the place for you - available for free hire... ON TAP - we have Jupiler, Hertog Jan, Guinness, Kilkenny, and Strongbow cider! IN THE FRIDGE- Large range of beers from Dutch, Irish and American breweries. WALL OF WHISKEYS - Great selection of Scottish & Irish whiskeys for your choice. Great food, Good atmosphere and even better staff. So join us today!






Olearys Irish Pub Utrecht

Adelaarstraat 23-25, Utrecht, Netherlands     Pub, Irish Restaurant







Pickwick Nederland

Vleutensevaart 35, Utrecht, Netherlands     Food & Beverage Company







Restaurant 't begijntje

van asch van wijckskade 26, Utrecht, Netherlands     Restaurant, Bar


Geheel restaurant was matt zwart van binnen met deep roden vloer, moderne kunst aan de muur en bruin linnen op de tafels.






Restaurant Ciao Tutti

Oudegracht 148, Utrecht, Netherlands     Italian Restaurant, Pizza Place


Italië is dichterbij dan u denkt, Restaurant Ciao Tutti is hier een goed voorbeeld van. Proef het echte Italië en kom dineren in een mediterrane en levendige sfeer. Er is een ruime keuze aan authentieke Italiaanse specialiteiten maar ook de traditionele pizza’s en pasta’s ontbreken niet op de menukaart. De zonnige, zuidelijke inrichting en de vriendelijke bediening zorgen voor een geslaagde Italiaanse avond. Als de Nederlandse temperatuur mee wil werken aan de Italiaanse omstandigheden kunt u ook buiten op ons terras genieten. Proef het echte Italië met zijn zon, cultuur en culinaire ve...






Roberto Gelato

Poortstraat 93, Utrecht, Netherlands     Ice Cream Shop


Open van maart tot oktober, via het web altijd open @ijsgek In 2017 is 8 oktober de laatste dag van het ijsseizoen. @Roberto Gelato






Rum Club

Oudegracht aan de Werf 113, Utrecht, Netherlands     Cocktail bar, Ristorante caraibico, Ristorante hawaiano







SNCKBR

Vredenburg 28, Utrecht, Netherlands     Ristorante biologico, Ristorante vegetariano/vegano


Coming soon (march 2018). We are going to serve finger licking comfort food that is low in fat, free from refined sugars and free from artificial additions. At SNCKBR Utrecht you can enjoy breakfast, lunch or dinner with a good glass of (organic) wine, a delicious (special) beer or a nice cocktail. And the best thing of all: it's all 100% Plant Based! We make healthy food freaking delicious again.






Soia - Strand Oog In Al

Kanaalweg 199, Utrecht, Netherlands     Bar, Arts & Entertainment, Restaurant


Voor meer informatie en/of suggesties kunt u e-mailen naar info@soia.nl.






SoP - Southpark Utrecht

Europalaan 100, Utrecht, Netherlands     Meeting Room, Restaurant, Convention Center





"Encuentra tu restaurante con un clic"