Oudt Leyden Pannenkoekenhuys

Steenstraat 49, Leiden, Netherlands     Restaurant, Cafe


Oudt Leyden is één van de bekendste en meest geliefde pannenkoekenhuisjes van Nederland. Het Pannekoekenhuys is sinds 1907 gevestigd aan de steenstraat te Leiden. Bijna iedereen heeft weleens in een pannenkoekhuis gegeten, maar te gast zijn in ’t Pannekoekenhuysje staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Het sfeervolle pand, de klassiek Hollandse inrichting, de delfts blauwe borden, zorgen er voor dat je, je als gast in een herinnering waant. Serving the Best Traditional Dutch Pancakes since 1907.






Rockcafé Lazaru's

Nieuwe Beestenmarkt 32, Leiden, Netherlands     Cafe, Bar, Arts & Entertainment


Rockcafé Lazaru's is the only real rock, metal, grunge, punk and hardrock cafe in the city of Leiden, NL. Here you can enjoy good music, good friends and good beer in a good environment (yes we have a smoker's lounge). Live music mostly on Thursdays, Fridays or Saturdays. Check our site for upcoming gigs.






Rrrollend Foodtruckfestivals

Delftse Jaagpad 7, Leiden, Netherlands     Festival, Food Truck


Foodtruckfestivals in de gezelligste steden van Nederland!






Shabu Shabu

Steenstraat 45-47, Leiden, Netherlands     Sushi Restaurant







Spare Rib Express Leiden

Leiden, Netherlands     Restaurant, Caterer, Local Service







Theehuis 'De Leidsehout'

Houtlaan 100, Leiden, Netherlands     Tea Room, Restaurant, Park







Victor Russo's Osteria

boommarkt 23, Leiden, Netherlands     Italian Restaurant


Victor Russo’s Osteria is een plekje waar je authentieke en echte Italiaanse smaken kan proeven. Verborgen tussen de steegjes in het centrum van Leiden is de Osteria de plaats waar deze smaken een thuis hebben gevonden. Hier wil ik mensen graag kennis laten maken met de smaak en sfeer uit het verleden… een unieke en onvergetelijke smaak van een uitgebreid scala aan ambachtelijk gemaakte SlowFood produkten zoals pecorino’s, kazen uit Piëmonte, Umbrië, Toscane en andere streken van Italië; van verschillende olijfolieën, hammen, biologische peulvruchten en nog veel meer. Uitgangs...






Waag

Aalmarkt 21, Leiden, Netherlands     Restaurant, Monument, Cafe


Iedereen in Leiden kent De Waag. Het gebouw aan de Aalmarkt staat er inmiddels sinds 1657 dus dat mag ook wel. In de zomer van 2015 opende De Waag opnieuw als Waag. Waag café en restaurant. Drieënhalve eeuw Leidse historie met een gewaagde splinternieuwe, moderne aanbouw. Gastvrij en gezellig. Eten en drinken. Oud en nieuw. Binnen en buiten. Overdag en ’s avonds. Kunst en cultuur. Kortom, de grote huiskamer die past bij Leiden.






WelkoM Eten en Drinken

Omegaplantsoen 826, Leiden, Netherlands     Breakfast & Brunch Restaurant


Wij bieden een leuke locatie waar je kunt ontbijten, lunchen en tussendoor genieten vanaf 8 uur tot 17 uur.




"Find your restaurant in one click"