Publieke Werken

St. Annastraat 12, Breda, Netherlands     Pub, Restaurant, Cafe


Wie komt er eigenlijk niet bij PW? Sinds 1996 is dit eetcafé in hartje Breda een trekpleister voor mensen van iedere leeftijd en komaf. Waar het hem in zit? Publieke werken is gewoon oergezellig, lekker ongedwongen en super gastvrij. Daarbij is hun aanbod compleet, het loopt van lunch tot borrel en van diner tot entertainment. Kortom: bij PW komt iedereen aan zijn trekken en voelt iedereen zich thuis! “Wat een geweldige sfeer!” Zowel de locatie als inrichting van Publieke Werken roepen deze gedachte op. Puur karakter De St. Annastraat is één van oudste en misschien wel het meest kar...






Restaurant LOFF

Wilhelminastraat 15, Breda, Netherlands     Vegetarian/Vegan Restaurant







Restaurant Rhodos Breda

Veemarktstraat 59-61, Breda, Netherlands     Greek Restaurant, Tapas Bar & Restaurant


Ons sfeervol restaurant is sinds 1987 gevestigd in het gezellig centrum van Breda. Laat u verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken met haar eeuwenoude recepten.






Restaurant Vandaag

Bavelseparklaan 11, Breda, Netherlands     Buffet Restaurant







Saul's Place Organo

Sterrebos 180, Breda, Netherlands     Food & Beverage, Health/Beauty, Product/Service







Seafood bar de Trapkes

Tolbrugstraat 19, Breda, Netherlands     Seafood Restaurant


Onze locatie is gelegen aan een prachtige plek in het hartje centrum van Breda. U kunt het gehele jaar door en door genieten van onze smakelijke gerechten. Wij bieden zowel binnen als buiten plaats om te dineren en onze focus ligt op het bedienen van de meest absolute verse vis en zeevruchten.






Studio Dependance

Vismarktstraat 2, Breda, Netherlands     Pub, Restaurant, Cafe


Zin in een drankje op ons terras, zin om een lekker hapje te eten of ben je van plan om s'avonds lekker te dansen bij ons in de kroeg? Bij Dependance kan je alle kanten op!






Suikerkist

Havermarkt 2, Breda, Netherlands     Restaurant, Cafe


Reserveren kan vanaf 6 personen via telefoon, e-mail of loop even binnen! Suikerkist is een Urban Grand Café, gevestigd aan de gezellige Havermarkt. Het interieur is warm en stoer, met een aantal bijzondere muurschilderingen. De zaak is geopend voor lunch, diner en borrel. De lunchkaart is zeer uitgebreid, maar je kunt hier ook terecht voor een goede kop koffie. Het diner bestaat uit “urban street foods”. Er is keuze uit diverse pizza’s, pasta’s en verschillende burgers. De Suikerkist wil kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. In de zomermaanden kun je ook plaats nemen op het grot...






Sumo Breda

Grote Markt 45, Breda, Netherlands     Sushi Restaurant







The Tiger Club

Sint Janstraat 4, Breda, Netherlands     Asian Restaurant


Aziatisch restaurant






Toasted & Roasted

Ginnekenstraat 1, Breda, Netherlands     Breakfast & Brunch Restaurant, Sandwich Shop, Food & Beverage Company





"Find your restaurant in one click"